Inschrijving Winning Workplace Award 2021 geopend

In samenwerking met Facto organiseert JLL dit jaar wederom de Winning Workplace Award met dit jaar als thema ‘De hybride werkomgeving’. De jury, bestaande uit vier vakexperts, zal zich deze zomer buigen over de inschrijvingen. Het is nu mogelijk om jouw hybride werkomgeving aan te melden voor de Winning Workplace Award 2021.


Winning Workplace Award 2021_267

LEES VERDER 


Hybride werkomgeving actueler dan ooit

Veel organisaties heroverwegen momenteel hun werkplekstrategie, waardoor het gesprek over de hybride werkomgeving actueler is dan ooit. We weten al dat werknemers de voorkeur geven aan een combinatie van op kantoor en thuis werken, maar hoe gaat de werkgever hier in de praktijk mee om?

Kantoorgebruikers gaan sinds COVID-19 nog innovatiever en ruimdenkender om met hun werkplekconcepten, waarbij de belevenis van de werknemer centraal staat.Daarom organiseert JLL dit jaar een speciale editie van de Winning Workplace Award, waarbij de prijs zal worden uitgereikt aan de organisatie met het beste plan voor de werkomgeving van de toekomst.


Beoordelingscriteria:

 

De aanmeldingen worden beoordeeld op basis van een aantal criteria, waarna de jury drie finalisten selecteert waarop gestemd kan worden. De hoofdcriteria waarop de aanmeldingen worden beoordeeld zijn:

  • Een heldere visie op hybride werken voor de organisatie.
  • Logisch uitgevoerde stappen om tot deze visie te komen.
  • Een duidelijke strategie om hybride werken te implementeren in de organisatie.
  • Onderbouwde benodigde aanpassingen voor de fysieke werkomgeving* om hybride werken optimaal te faciliteren (indien van toepassing)

 

*De strategie en plannen voor de hybride werkomgeving worden beoordeeld. Aanpassingen in de werkomgeving om hybride werken optimaal te faciliteren hoeven nog niet (volledig) geïmplementeerd te zijn.Het aantal publieksstemmen zal uiteindelijk, tezamen met het oordeel van de jury, bepalend zijn voor het uitroepen van de winnaar.

 

Bekendmaking winnaar op Facto Congres, 23 september

De winnaar van de Winning Workplace Award wordt bekend gemaakt tijdens het Facto Congres op donderdag 23 september 2021 in NBC Nieuwegein.

 

Jury

De jury van de Winning Workplace Award 2021 bestaat uit de volgende professionals:

  • Richard Helmus (VGZ, Manager Facility & Real Estate), voorzitter en winnaar vorige WWA-editie;
  • Marike Tuinder (Deloitte Consulting, Partner);
  • Hans Rietveld (Ahold Delhaize, Director Workplace Management / Facility Services);
  • Sander van Lier (PVH, Manager Projects & Workplace Management).

Winning Workplace Award 2021:
meld je nu aan 


Rising Star

Winning Workplace Award 2021

11/14
Loading ...