Key Note sprekerd - kate

KEYNOTE SPREKER 

Kate Vitasek

Auteur, docent en architect van Vested®!

 

‘De Vested®-aanpak werkt echt’

Ze is internationaal een autoriteit voor haar bekroonde onderzoek en ontwikkeling van Vested®. Kate Vitasek inspireert en motiveert bedrijven over de hele wereld om hun zakelijke relaties te transformeren. Ze geeft les, spreekt op congressen en geeft workshops over Vested®’s vijf bewezen ‘regels’ voor het behalen van transformationele resultaten. Tijdens de World Workplace Europe meets Facility for Future 2019 is Kate Key Note spreker. In dit interview vertelt Kate je meer over wat je kunt verwachten.

 

Kippenvel

Kate vertelt dat ze haar inspiratie haalt uit casestudies. Het meten van de voor en na resultaten van een bedrijf dat is overgestapt naar Vested® geeft haar kippenvel. Kate: “In de onderzoeksfase van deze aanpak zag ik de dagelijkse worsteling van bedrijven. Ze waren op zoek naar een andere manier van uitbesteden maar wisten niet hoe. Met Vested® helpen we mensen verder en dat is zo een grote drijfveer en inspiratiebron.”

 

“Het is één ding om iets nieuws te leren, maar het moeilijkste is om het daadwerkelijk anders te gaan doen en de organisatie daarin mee te nemen

 

 

Versleten en vol met post-its

We vragen Kate wat het mooiste compliment is dat ze ooit heeft gekregen. Lachend vertelt ze: “Na afloop van een congres of workshop komen mensen weleens naar me toe en zeggen ze ‘wow, ik heb je boek gelezen en het is echt goed’. Dat vind ik grappig omdat het bijna lijkt alsof ze eigenlijk dachten dat een boek over outsourcing nooit goed kan zijn. Het is dan ook mooi als ze me vragen hun bijna versleten boek te signeren. Je ziet overal aantekeningen en post its. Dan zie je hoe waardevol Vested® is voor bedrijven en dat is het grootste compliment voor mij.“

 

Inspiratie en handvaten

Kate: “Het is één ding om iets nieuws te leren, maar het moeilijkste is om het daadwerkelijk anders te gaan doen en de organisatie daarin mee te nemen. Ik hoop dat bezoekers van World Workplace Europe meets Facility for Future 2019 naar huis gaan met de gedachte: De Vested aanpak werkt echt! Maar nog belangrijker: ik hoop dat ik ze de inspiratie en handvaten heb gegeven om het de volgende dag op werk ook echt anders te gaan doen.”

 

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Kate?

Kom naar World Workplace Europe meets Facility for Future 2019 en registreer je voor deze sessie:

Maarten Erasmus, Managing Consultant bij Emeritor: “Onderzoekster Kate Vitasek (University of Tennessee) wijdt haar leven aan het promoten en ontwikkelen van betere samenwerking tussen partners in de keten. Haar denkbeelden verspreidt ze onder de naam Vested®, wat zich nog het best als ‘onvoorwaardelijk’ laat vertalen; vergelijk het met een huwelijk. Vested® is een bedrijfsmodel of methode die hoogwaardige samenwerking nastreeft tussen ketenpartners en berust op de overtuiging dat alle partijen zich volledig inzetten voor het gezamenlijk succes” Wil je meer weten over Vested®? 

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Kate? 

Registreer je voor deze keynote


Interview met Nancy Rademaker

Interview met Kate Vitasek

4/16
Loading ...