Spacewell_482
Spacewell_236

maak nu uw gebouw slimmer

Spacewell is gespecialiseerd in technologie voor gebouwbeheer. Het biedt geïntegreerde oplossingen van software, sensoren, analytics en user touchpoints die het beheer optimaliseren en de tevredenheid van mensen in gebouwen verhogen. 

Lees verder 

De gebruiksfase van gebouwen vertegenwoordigt tot 80% van de totale levenscycluskosten. Door te investeren in gebouwbeheersoftware kunnen organisaties aanzienlijke besparingen realiseren, de exploitatie en het onderhoud vereenvoudigen, de gebouwperformantie verhogen en beter beantwoorden aan de behoeften van de gebouwgebruikers. 


Spacewell_483

Groeiende trend  

Bij Spacewell streven we naar een slimmer gebouwbeheer en een betere gebruikerservaring door de integratie met het Internet of Things. Ons smartbuildingplatform Cobundu™ is erkend als de eerste en volledige sleutel-op-de-deursoftwareoplossing voor het implementeren van slimme gebouwen. Door gebruik te maken van realtime-IoT-sensorgegevens kunnen facility managers comfort en ruimtegebruik monitoren en verbeteren en gebruikers in realtime assisteren. Dat is een trend die alleen nog maar zal toenemen.

Technologie in dienst van de mens 

Wij zijn ervan overtuigd dat technologie echte uitdagingen moet aanpakken en relevante scenario’s moet mogelijk maken met snelle ROI. Daarom berusten onze oplossingen op uitgebreide know-how van domeinspecialisten die samenwerken met softwareontwikkelaars en data scientists. Onze oplossingen zijn op natuurlijke wijze geïntegreerd met elkaar en maken gebruik van de nieuwste IoT- en mobiele technologieën.

Spacewell_484

Spacewell maakt deel uit van de Nemetschek Group, een beursgenoteerde strategische holding, die meer dan 2.500 mensen in dienst heeft over de hele wereld. De groepssoftware is de drijvende kracht achter de digitalisering van de bouwsector. 

Meer weten? Klik hier voor een gratis demo-aanvraag. 


Stadskantoor Alkmaar slimmer

Spacewell maakt uw gebouw slimmer

6/13
Loading ...