Welkom!  

Werkgeluk is een term die steeds vaker voorkomt. Vooral young professionals hechten hier steeds meer waarde aan. Om in deze snel veranderende wereld een bijdrage te leveren aan organisaties, dien je immers lekker in je vel te zitten en te werken bij een organisatie die bij je past.

 

Organisaties excelleren pas wanneer de mensen in de organisatie groeien en bloeien. Je professionele leven en privéleven worden verrijkt door geluk op de werkvloer. Facility Management kan en moet een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van werkgeluk binnen organisaties. Waar dit voorheen met name een taak was van HR, krijgt Facility Management, door het bredere perspectief op geluk, hier een steeds prominentere rol in. Ook als professional heb je zelf invloed op jouw werkgeluk. Hoe? Kom erachter tijdens het kennisfestival!  

 

Facility Matters 2019 neemt jou als young professional mee in een dag vol vernieuwende en innoverende ontwikkelingen op facilitair gebied, met werkgeluk als een van de focus onderwerpen.Verwacht een leuk programma vol interessante sprekers, kennissessies, innovatieve projecten en gezelligheid. Deel en haal kennis, laat je inspireren door andere young professionals, vergroot jouw netwerk en heb vooral veel plezier tijdens deze dag.

 

Dit Digimagazine bied je alvast een inkijkje in wat je kunt verwachten tijdens het kennisfestival. Veel leesplezier en tot snel op donderdag 21 november in Nieuwegein.  


Voorwoord Dagvoorzitter_499

Tiko Smetsers en Rosine van Scherpenseel

Tiko is directeur bij Arrange Interim en Rosine is manager Facilitaire Zaken bij RAI Amsterdam. Vol energie en passie voor FM zijn zij dagvoorzitters tijdens Facility Matters.

Voorwoord

3/16
Loading ...