Gastvrijheid bij het Concertgebouw, Hotel Doubletree en Lassus Tandartsen: wat is hun geheim?

Gastvrijheid: 3 voorbeelden_218

Hotel Doubletree


Gastvrijheid: 3 voorbeelden_219

Lassus Tandartsen


Gastvrijheid: 3 voorbeelden_220

Concertgebouw


Wat zijn inspirerende voorbeelden op gebied van gastvrijheid? En wat hebben Het Concertgebouw, Hotel Doubletree by Hilton en Lassus Tandartsen met elkaar gemeen?
Schrijf je in voor Hospitality Tour
 en ontdek hun geheimen!

 

Monique van den Heuvel en Sander Allegro nemen de deelnemers mee door de binnenstad van Amsterdam voor een bezoek aan 3 toonaangevende organisaties die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

 

Gastvrijheid: 3 voorbeelden_440

Locatie 1

Hotel Doubletree by Hilton


Spreker: Caroline Receveur (General Manager) 

 

Een superlocatie en de spectaculaire Sky Lounge maken dit hotel bijzonder, maar het echte geheim zit in de wijze waarop het team wordt aangestuurd door het management. Échte support, heldere uitgangspunten en een heldere visie op gastvrijheid maken dit hotel pas echt bijzonder. Caroline Receveur (General Manager) vertelt meer over hoe ze dit in de praktijk brengen.


 

Gastvrijheid: 3 voorbeelden_441

Locatie 2

Lassus Tandartsen

Spreker: Thomas Rietrae, tandarts en eigenaar/oprichter

 

‘Volg je intuïtie en je hart. Deel wijsheid en liefde over het vak en voor het leven. En dan die zorg met een grote Z, dat is wat de wereld nodig heeft’’. Thomas Rietrae, tandarts en eigenaar/oprichter van Lassus Tandartsen zal tijdens de Inspiratietour zijn eigen inspirerende verhaal vertellen. Lassus Tandarten is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk met 3 vestigingen in Amsterdam. Hun missie is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen ze door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. In deze praktijk zit een ‘mens’ in de stoel en niet alleen een gebit.


 

Gastvrijheid: 3 voorbeelden_442

Locatie 3

Concertgebouw

Spreker: Boukje Bijlsma (Hoofd Hospitality)

 

Het Concertgebouw is met zijn bijzondere akoestiek en kwalitatief hoogstaande programmering een van de meest exclusieve concertzalen in de wereld. Hospitality staat hoog in het vaandel bij alle medewerkers. Hoe zij dat doen? Tijdens de rondleiding door Boukje Bijlsma (Hoofd Hospitality) kun je vragen stellen en krijg je een kijkje achter de schermen. Je ontdekt plekken in het gebouw die anders verborgen blijven.Gastvrijheid: 3 voorbeelden_464

Locatie 4

INK Hotel Amsterdam

 

INK Hotel Amsterdam dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant 'De Tijd' was gehuisvest en verhalen werden bedacht, geschreven en tot leven gebracht met inkt. Het is daarom geen verassing dat het hele concept van INK Hotel Amsterdam draait om ‘Tijd’ en het vertellen van verhalen: It’s in their INK - DNA!

 

INK Hotel Amsterdam is een luxe designhotel, waar de traditionele regels van gastvrijheid vrij vertaald zijn naar de moderne tijd om het begrip 'luxe' opnieuw te definiëren. U wordt ontvangen door het Hospitality team bestaande uit Marlo Vermeulen, Moreno Forte en Roos Besuijen.

Speciaal kortingstarief voor jou! Duik een dag in de wereld van Hospitality en schrijf je in voor de Hospitality Tour Nu voor maar € 495,-!
Met kortingscode:
DIGIMAGHOSPITALITY2019

Aftermovie Hospitality Tour 2018


Gastvrijheid versnellen

Gastvrijheid: 4 voorbeelden

5/13
Loading ...