advertorial

Advertorial Gispen - logo gispen

Donderdag 1 november | van 14.00 - 19.00 uur | Fokker Terminal, Den Haag

Foto breed boarding pass
Advertorial Gispen_372

Naar aanleiding van zijn ‘Handboek betekenisvol ondernemen’ verscheen Kees Klomp in de veelbesproken Tegenlicht-aflevering ‘Het rendement van geluk’. Hij schetst het belang van de betekeniseconomie en de rol van sociale ondernemers daarin.  


Advertorial Gispen - blokjes

Na onze succesvolle expeditie circulair van vorig jaar nodigen wij u uit om samen de volgende stap te nemen. Wij laten de volgende stappen naar circulaire economie in de praktijk zien. Onze klanten en partners vertellen over hun ervaringen met circulair inrichten.

Advertorial Gispen - blokjes

Advertorial Gispen_375

Klik hier en Meld je nu aan!

‘Rijksoverheid gaat voor circulaire kantoorinrichting’


Sabien van der Leij

Categoriemanager inkoopcategorie kantoorinrichting

 

De inkoopcategorie kantoorinrichting heeft in 2014 de ambitie neergelegd om van een lineaire naar een geheel circulaire inkoopcategorie over te gaan. Het uitgangspunt hierbij is zoveel mogelijk meubilair binnen de Rijkoverheid te hergebruiken. In 2017 is een aanbesteding voor circulaire kantoorinrichting in de markt is gezet. Gispen is een van de partijen die de aanbesteding gegund heeft gekregen.

ABN AMRO: Challengers versus de gevestigde orde


Walt van der Hoeven

Product Development Manager  

 

 

Startups die producten maken van reststromen groeien als kool. Deze startups stoten hun tenen bijna altijd aan dezelfde steen: ‘volume’. Hoe verbindt ABN AMRO mogelijke startups aan de juiste partij, om samen met elkaar impact te maken en reststromen grootschalig opnieuw in te zetten. ABN AMRO is hard bezig om de transitie naar de Circulaire Economie te maken. Als financier, maar ook als groot inkoper heeft de bank de verplichting het voortouw te nemen in deze transitie. Hoe wordt dat in de praktijk gerealiseerd?

NS: Trein interieur in de reis van morgen


Joost van der Made

Hoofd Conceptontwikkeling NS  

 

De vraag naar mobiliteit neemt de komende jaren sterk toe en zal het gecombineerde aanbod van openbaar vervoer en wegverkeer overstijgen. Daarnaast komen de wensen en duurzaamheidseisen steeds hoger te liggen. Hoe kunnen wij de trein zo inrichten dat we aan meer passagiers een plek bieden en de klantbeleving ook nog eens toeneemt? Dat is het vraagstuk waar NS zich met partners Mecanoo en Gispen over gebogen heeft.

Vakwerkhuis: ‘Energie geven is energie ontvangen’


Paul Ketelaars

Architect  

 

Het Ketelhuis was lange tijd de energievoorziening voor een groot aantal gebouwen aan de zuidelijke rand van de historische binnenstad van Delft. Innovaties en functieveranderingen hebben het ketelhuis als letterlijke energiebron overbodig gemaakt. Met de herontwikkeling van het Ketelhuis brengen wij de oorspronkelijke functie weer terug: het Vakwerkhuis als bron van energie! Het monumentale pand wordt het komend jaar getransformeerd naar een co-working omgeving. Circulariteit en duurzaamheid gaan bij deze ontwikkeling hand in hand.

Win

Tijdens de Expeditie houden we de Circulaire Quiz. Wie heeft de meeste circulaire kennis? Win een geheel circulaire tuintafel + bank voor op kantoor of andere leuke prijzen.

www.gispen.com

Advertorial Gispen

9/16
Loading ...