Dit is hét kennisfestival Facility Matters

 

 

 


Inspirerende keynotes, een FM Escaperoom, inhoudelijke sessies van experts, FM Talks door young professionals, een FM Café, een Innovatieplein én natuurlijk veel energieke en enthousiaste young professionals, allen met een facilitaire achtergrond. Dat zijn de ingrediënten voor het nieuwe kennis- en inspiratiefestival Facility Matters op 29 november in B.Amsterdam.

Lees verder 

Dit jaar organiseert Facto voor de eerste maal het kennisfestival Facility Matters.

 

Welke sprekers en onderwerpen kun je verwachten?

De sprekers zijn zeer divers van aard. Wisse Stenchlak (Heyday) en Floor van Dalen (Nuon) treden deze dag op als hosts en openen het event. Daarna volgt de keynote van Corporate Rebels.

 

Na deze keynote zijn er twee soorten sessies:
FM Talks en Expertsessies. 

FM Talks (15 minuten)

In de FM Talks van 15 minuten delen young professionals hun ervaringen tot nu toe: hoe hebben zij hun start op de arbeidsmarkt ervaren, aan wat voor gave projecten hebben ze inmiddels hun steentje bijgedragen en natuurlijk ook: wat zijn hun ambities voor de komende jaren?

 

FM Expertsessies (30 minuten)

De Expertsessies duren 30 minuten en worden gegeven door deskundigen van tal van aansprekende organisaties. De onderwerpen die zij aansnijden zijn actueel, denk aan Een kijkje in de keuken van Google, Je bent groter dan je denkt, Facility Managers will save the world, Trap of Lift, Kroket of Salade (Workplace Nudging), Het gezondste kantoor van Nederland, Never Give Up, Van Business canvas naar innovatieve praktijk.

 

Daarnaast zijn er tal van andere dingen te doen. Ontdek de nieuwste innovaties op het innovatieplein, doe een drankje in het FM Café, probeer met collega’s uit de FM Escape Room te ontsnappen, ontmoet nieuwe FM collega’s tijdens een speeddate en raak in gesprek met onze partners. Stel je eigen festival programma samen! Niets moet, alles mag!

Foto bij quote - 6:4 verhouding

Ontsnap jij uit de Facilitaire Escape Room?

Laat je opsluiten in de FM Escape Room en ontsnap in 30 minuten. Lukt het jouw groep om op tijd te ontsnappen door antwoord te geven op pittige FM-vraagstukken? Alles hangt af van samenwerking. Een ware uitdaging voor iedereen die onder hoogspanning wil samenwerken. Maar let op, misschien zit er wel een addertje onder het gras!

Silent Energy Experience

Facility Matters wordt afgesloten met een Silent Energy Experience, georganiseerd door vitaliteitsbureau Energy Up van Jochem van Hessen en Juliëtte van Hessen. Tijdens deze Experience ontvang je een koptelefoon en word je meegenomen in een compleet nieuwe ervaring. Naast bewegen en stretchen krijg je verschillende opdrachten, waarbij de focus ligt op zelfinzicht, creativiteit, connectie en natuurlijk ook fun. Op een speelse manier reflecteren we de dag. Een unieke afsluiting van het event waarna jij vol energie huiswaarts gaat!

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Foto in kolom - 6:4 verhouding

Jochem en Juliëtte van Hessen

Bekijk het programma overzicht


Keynote Corporate Rebels

Dit is kennisfestival Facility Matters

4/16
Loading ...