Facility Matters, because you matter!

Waar de gemiddelde Facility Professional het 10 jaar geleden had over onderwerpen als resultaatgericht schoonmaken, hospitality en catering maakt ons vakgebied een sterke transitie door. Het gaat steeds vandaag de dag steeds vaker over artificial intelligence, healthy working, strategische partnerships enzovoort. Die ontwikkelingen in het vak worden mede geïnitieerd door een nieuwe generatie die het facilitaire vakgebied verrijkt, jullie! De jonge verbinders, opschudders, nieuwsgierigen, kennisdelers, experimenteerders en facilitaire enthousiastelingen.

 

Dat is nu precies wat wij zo relevant vinden aan ‘Facility Matters’, het kennisfestival voor young professionals op 29 november a.s. in B. Amsterdam.

 

Het wordt een toffe dag, vol energie en inspiratie. Een dag waar je een nieuw netwerk opbouwt en mensen ontmoet waarmee je facilitaire verandering in gang kunt zetten.

 

Dit digimagazine bevat alle informatie over het kennisfestival. Het biedt een voorproefje van wat je straks kunt verwachten en je maakt alvast kennis met een aantal collega-young professionals: hoe is hun carrière tot nu toe verlopen en wat zijn hun ambities?


WELKOM_344

Wisse Stenchlak en Floor van Dalen 

Wisse is New Business & Innovation Manager bij HEYDAY Facility Management. Floor werkt bij NUON als Facility Advisor. Tijdens Facility Matters zijn zij de hosts van de dag.

Samen verleggen we facilitaire grenzen!

Tot ziens op 29 november in Amsterdam

Welkom

3/16
Loading ...