headerfoto - foto wordt afgesneden aan onderkant

Wat kun je leren van ’s werelds meest inspirerende organisaties? 

Lees verder 

To make work more fun, dat is de missie van Corporate Rebels, een groep young professionals die allen bij gerenommeerde bedrijven werkten, en allemaal merkten dat zij gefrustreerd raakten: over de bureaucratie, over het gebrek aan inspiratie en over de wijze van organiseren in het algemeen. Uit die frustratie is Corporate Rebels geboren, waarmee ze wereldwijd op zoek zijn naar de meest vooruitstrevende organisaties.

Na het bezoeken van meer dan 80 van de meest progressieve bedrijven ter wereld, hebben zij 8 trends benoemd die de basis vormen voor een nieuwe, inspirerende manier van werken. Van bekende organisaties als Spotify, Buurtzorg of Semco, tot onbekende organisaties uit verschillende sectoren en landen die er een radicaal andere manier van werken op nahouden. Door organisaties op een boeiendere en succesvollere manier te leiden, creëer je een plek waar mensen graag werken. De Corporate Rebels dagen uit, bieden inspiratie en best practices, waar je morgen mee aan de slag kunt.

Foto in kolom - 6:4 verhouding
Foto in kolom - 6:4 verhouding

Catelijne en Freek vertellen in hun keynote-presentatie over het ontstaan van Corporate Rebels en nemen je mee op reis langs inspirerende voorbeelden op weg van regels en controle naar vrijheid en vertrouwen, en stellen vragen als ‘wie kan zijn eigen manager kiezen?’ Op basis van hun ervaringen vertellen ze hoe jij in jouw werk het verschil kan maken.

 

Corporate Rebels is bekend van: NY Times, Forbes, HuffPost, Guardian, BBC. Staat op de lijst van "Top 30 Emergent Management Thinkers" (2018) en genomineerd voor de Thinkers50 Breakthrough Idea Award (2017). Met de start van “Revolt by Corporate Rebels” is er een meer praktische kant toegevoegd. Revolt helpt organisaties in hun transformatie naar een meer progressieve manier van werken.

 

Frank Paas | Arrange

Keynote Corporate Rebels

5/16
Loading ...